Cansukapan Kızlar progestan ve pruloton iğne oldum düşük riskinden dolayı kahverengi leke geliyordu ama bugun pembe ve biraz kırmızı geldi basına gelen var mı
1225 Cansukapan kesenin altında bi kanama varsa o kan dolu yer bitene kadar akar korkma ama fitil vermediler mi
XxTubaxx Cansukapan hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli hastanedeyim. Korkma corasprin kullanma bu kanamalarda ara vermelisin. Doktoruna sor sana söylemezse
Hasadser Korkma birşey olmaz inşallah sağlıklı bir bebisse zaten atlatacaktir bu durumu sen üzülme hayırlısı olsun ilk üç ay tüm gebeler için riskli dedi dokturum Allah büyük
Cansukapan Hasadser teşekkür ederim benim bir kaybım var o yüzden çok korkuyorum her kanamada doktora gidiyorum ama çok şükür bebek sağlıklı bişey yok ama insan yinede korkuyor işte elimde değil birde panik atağım var daha çok endişe edip takılı kalıyorum
Cansukapan 1225 6. Haftadan beri kullanıyorum fitil ama kanama alanı falan görülmedi kırmızı kan geldiğinde gidiyorum mutlaka ihmal etmiyorum bugun aksam yine geldi hemen gittim bişey olmuyor çok şükür ama ben endişe ediyorum
e_blue_sky_a Cansukapan fitili ihmal etme saatinde kullan. İlişkiyi Bi süre rafa kaldırmıştır doktor. Pembe kan taze kan tehlikeli. O yüzden yat dinlen yorulma
XxTubaxx Önceki düşüğümden dolayı kahverengi pembe ne renk gelirse sürekli hastaneye gidiyoruz. 2 doktor kontrollü devam ediyorum bugün 11 haftalık oldum. Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz. Stres yapma o çok zarar veriyormuş