Busekose Bebek arabası konusunda kararsiz kaldım uzun yolculuk sık sık yapmak zorundayız ve genelde pusetli kullanmak istiyorum tecrübesizim birkaç marka duydum yoyko,jodie,kraft gibi travel sistem güzel bir araba istiyorum anneler yardımcı olur musunuz 🥲
Ozken1 Busekose travel sistem oldukça gereksiz aldım pişmanım Yenidoğandan itibaren katlanınca yet kaplamayan hafif olan baston tarzı öneririm
hayallerbedava Busekose Joie-Litetrax3 kullandım ilk çocuğumda. Araba ve puseti hala sapasağlam inşallah ikinciye de kullanacağım şimdi (tabi markanın başka üst modelleri de çıktı)
nunusmom Busekose travel sistem aldım bnde yoyko elegance araba çok güzel harika ama kocaman havaalanı vs zorluyor araç da tüm bagajı kaplıyor puset desen 1 yaşa kdr anca kullanılıyor. Banaa soracak olursanız kabin boy birşey alın puset kullanmayı çok da istiyorsanız ayrı alın puseti ama bnce gerek yok siz bilirsiniz tabi. Travel sistem bebek araçlarının kapanması da sıkıntı pusetin takıp çıkması yer kaplaması vs bu ları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim her ne kdr kolay katlanma kolay takma çıkarma desede o kdr da kolay olmuyor emin olun 😂 kalite ve sürüş açısından laf yok ama canavar gibi araba 😂
Busekose Eboz katlanması kolay durusuda biraz kibar model arıyorum aslında tabiki rahatlığı da önemli teşekkürler bu arada 🥰
Eboz Busekose Hem kolay katlanir hem bebek icin kullanmasi rahat hemde yer kaplamaz digeri kocaman oluyor agir da Ben pisman oldum aldigima
Seherkoc Prego venus aldik cift yonlu oturma unitesiyle birlikte katlaniyor hafif pusetini ayri takabiliyorsunuz tasima kapasitesi oldukca yuksek bayagi guzel bir araba tavsiye ederim