Yagmur1991 Bebeğine gelişimi için mozart dinleniyorum 24 haftaligim kulaklık takipmi dinliyorsunuz sesi açıp mi?
Ozge1008 Yagmur1991 ben roman havası dinletiyorum bi tekirdağlı olarak. Babası da horon dinletiyo karadenizli olarak. Hem dinletip hem oynuyoruz😂
yavrularim2019 Yagmur1991 Mozart yerine kuranı kerim okusan yüksek sesle daha güzel olur bunun faydasını da gorussun🤗
AygyulSina Yagmur1991 ben ne dinlersem oda onu dinliyor gun icinde ozelikle klasim muzik dinlemiyorum ama bu hic dinlemedigim anlaminada gelmiyor
d190516 Mozart değil de Hemşin horonu dinletiyorum ben daha çok alışsın şimdiden kulak aşinalığı önemli 😄😄
Cantanem44 Buseayazerdgn benimde arabesk müzik dinliyor☺️Ben zaten arabesk aşığıyım kızımdada dinlemiştim kızım da seviyor ama oğlum da dinlememeye çalışıyorum kızım benden farksız 7 yaşında çoğunu biliyor😂
Minikheyecan yavrularim2019 kanıtlanmış bir faydası varmı? Ben hiç duymadım da... klasik müzik zekaya etki ediyor.
Atlarlayasayan Ben kızıma dinlettim klasik ve enstrümantel müzikler hem hamilelikte hem doğduktan sonra kendim de çok severim zaten.çok sakin bir bebeklik geçirdi şuanda herkes çok zeki olduğunu söyler 😂alakası var yok tartışılır tabi ben ruhumu ve zihnimi dinlendirmek için dinlerdim.