zlemzcanzl Sibelemre bunu doktorunuzun size söylemesi gerekiyor. Mineral içecek içeriği mg olduğu için kramp aĞrılarımız içİn İçmemİzi doktorumuz istiyor. Ama buradaki bazı postlarda bebeğe kilo aldırdığı söyleniyor
Bahar54 Sibelemre gunde 1 șișe maden suyu gayet faydali. Mineral kaybinizi takviye eder.. Mide yanmasina da birebir ☺️👍
Feeling07 Sibelemre Yararlı tabiki. Geçenlerde kasılmam vardı doktor maden suyu içmemi söyledi içtim 10 dkda geçti. Magnezyum, potasyum, kalsiyum, sodyum içerdiği için çok yararlı. Doktorum günde en az 1 tane iç dedi.
Deletedmom128 Sibelemre https://m.mavikadin.com/hamilelikte-maden-suyunun-ve-sodanin-faydalari-nelerdir
Ecrinimleyla Sibelemre mineral ve magnezyum açısından yararlı ben sık sık içerim hem mideyi rahatlatıyo 😂
Gamze3545 Sibelemre hemde her acidan yararli mideni rahatlatir kramp girmez ayaklarina kilonu dengede tutarrr magnezyum hic kullanmadim kramplarim sodayla gecti🤗
Btugl Sibelemre mide yanmasina çok iyi magnezyum ihtiyacını dengeliyor bebegin kilo almasını sağlıyor yani günde 1 şişe faydali😉
Melis_tugba Bahar54 bende korkup içmiyodum burda okuyunca arkadasım diyince sade içmeye basladım acemilik cidden basa bela