Deletedmon_98 Busuyil of aynı şekilde benimde ve cevabı bulamadım kaç dk yatsamda ayağı kalktığımda direk dışarı çıkıyor normal mi
ASE6154 Busuyil tabiki normal zaten hepsi yumurtalığa gidemezki küçük bi kısmı o görevi görüyor ilişkiden sonraki gün de çıkabilir kalanlar 🙃
Tubakaban Busuyil ilişki esnasında sprem okadr ki hızlı ki tahmin edemiyecgniz kadr o dışarı çıkan fazlalık endişe etmeyin
Busuyil Deletedmon_98 umarım normaldir bi kaç bi şey okudum normal olan diyen de var bir sıkıntı olabilir diyen de 🥺
Pelinn22 Normal, akar. Hatta sonrasında tuvalete de girsen dorun olmaz. Kimi ilişki sonrası yatakta biraz bekleyin diyor ama zaten olması gereken kadarı çoktan rahime gidiyor.
Busuyil Pelinn22 mantıklı gelen dediğiniz gibi olması aslında birkaç bi şey okudum gerildim. Allah hayırlısı ve afiyetlerini nasip etsin inş hepimize 🤲🏻
1prensesannesi__ Busuyil hepsi cıkmaz azicigi cikar cunku herzaman ayni miktarda olmuyo ozellikle ust uste gunlerde olunca o yuzden gun asiri iliski oneriyolar bende genelde cok az geri cikiyo ben yatiyorum ayaklarimi iyice geri cekiyorum biraz bekliyorum genelde ilk esim yikaniyo o cikana kadar bekliyorum öyle ertesi günde seffaf akintim oluyo hep alacağını alip gerisini birakiyo sanırım
Bgm_i Busuyil Dr Banu Çiftçi nin bu konudaki açıklamasını okuyabilirsiniz instagram postlarında veya YouTube hesabında 🙏. Erkeğin ilk gelme anındaki tazyikle spermler gerekli yerlere ulaşırmış, sonrası için bele yastık koyma, ayakları kaldırma vs. anlamlı değilmiş. Bakabilirsiniz 🌺
Damlaalyz Bizde de ilk evlendigim zamanlar dışarı akardı şuan akmıyor nedense hamilelikten sonra kesildi sadece peceteye silince geliyor biraz