fitmom Kızlar stokke bebek arabası almayı düşünüyorum kullanan var mı memnun musunuz ? Tavsiye eder misiniz ?
NedretDemirayErdem Stokke çok güzel ve kaliteli bir araba bi ara ben de düşünüyordum almayı fakat kullanım süresinin kısa olması nedeniyle almadık mamas papas ocarroyu tercih ettik 🤗
Ebruuuu64164 NedretDemirayErdem evet bende stokke aldım kullanım ömrü kafamı karıştırdı bilmiyordum ne kadar süresi diğerlernin ki ne kadar
fitmom Baby_is_loading ben de ya stokke ya mima düşünüyorum fakat stokkenin tipini daha çok beğeniyorum doğrusu bir de mima çok pahalı geliyor bana ama stokke den vazgeçersem ondan alcam :) mima tercih etme sebebiniz ne peki ?
Baby_is_loading fitmom yaa cok kullanisli bencee 2v 1 olmasi falan.cantasida cok genis ama mimada bi yerde kararsizim,cocugun omurqasina zararliymis.cok düz oldugu icin
NedretDemirayErdem Ocarro 3yaşına kadar kullanılabiliyormuş çocuğun ayaklarını uzatma kısmı çok rahat port bebe almadan rahat bi şekilde tam yatış sağlıyor sepet gibi olmadığı için kullanım süresi uzun oluyormuş stokke de bir yaşına kadar demişti ocarroda baston araba almaya ihtiyaç duymazsınız dedi e bebekdeki yardım eden kişi o nedenle ocarro aldık
dilcey ben de stokke ile mima arasında kaldım jokerde ikisinde denedim stokke daha rahat geldi birde mimarın deri kısımları bazılarında gördüm çizilmiş o yüzden stokke👍
fitmom dilcey yukarıda bir arkadaş 1 yalına kadar kullanılabildiğini söylemiş kafamız karıştı biraz 🤔
dilcey fitmom kardeşimde mamas paspas aldı oda 1 sene sonra baston aldı kullanım açısından en kullanışlısı inglesina trilogy arkadaşımda vardı 3,5 yaşında oğlu hala kullanıyor ama ben yinede stokke istiyorum
aaasenaaa Stokke çok ağır tek elle kapanamiyor ve her araba bagajina sigmiyor alirken bu dezavantajlari göz önünde bulundurmanizi öneririm🤗