ayseyildiz86 Ceren46 ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama zorunlu kullandığım kan sulandırıcı hap var onu meyve suyu ile alabiliyorum. Vitamin haplarını çok denedim kullanamadım o yüzden b12 için iğne verdi doktorum, demir için de gelecek ay serum verecekmiş.
mervemurat16 Ceren46 kardeşim asla hap içemez annemde suyla eritip öyle veriyor hapı yarım bardaktan az suya atıyordunuz karıştırarak eritiyorsunuz onu içiyorsunuz
aysenuurr11 Ceren46 bende hic hap yutamazdm hic yani, simdi buyuk haplari bile oncesinde agzima tatli bir sey atiyorum o sekilde iciyorum gidiyor. Zamanla korkuda kalmiyor arada bi icemedigm oluyor tabiki ama onceki gibi degil. Bi deneyin bunu
Ceren46 ayseyildiz86 Acaba bi parça ekmekle ağzıma alıp yutmaya mı calıssam diye düşündüm ne kadar yapabilirim o konuda şüpheliyim hala. Doktor ezip bol su ile icebilirsin dedi ama emin olamıyorum yinede. İdrar yolu enfeksiyonu için kulanmam gereken bı hap
Baharoloji Ceren46 idrar yolu enfeksiyonu için saşe şeklinde antibiyotikler var suya karıştırıp içiyorsunuz doktorunuza bir sorun belki ondan yazar
Lokumcuk Ceren46 maalesef bisey yerken ağzıma hapı da alıyorum sonra hooop su birlikte gidiyo asla ilaç icememe huyum var bu çok kotuuuu
sila_42yigit Ceren46 ben 9 ay ne çektim çok istifra ettim cevizle yutmaya çalışıyordum gerçekten zor vitamin hapları büyük bide Allah yardımcın olsun kardeşim
Miracleee Ceren46 çocukken hap yutamazdım. Sonra midemden rahatsizlanip 14 yaşımda alıştım yutmaya bir şekilde. Sonra 25 yaşımda panik atak başladı ve hiç bisey yutamaz oldum neredeyse. Çekirdek bile yiyemiyordum korkudan. Kabuklu hersey korkutuyordu. Haplar korkutuyordu. Şimdi 4 aylık hamileyim ve yutuyorum. Allahim yardım etti. Nasıl yaparım.nasil yutarım diyordum çok şükür zorlanmadım. Yine de hap aşırı büyükse doktorumdan rica edip varsa minik muadilini istiyorum. İnşallah bu sorununuzu cozebilirsiniz. Zor bir durum yaratıyor. Dış ağrısından geberecek oldum da yine yutamamistim ne travmalar atlattim bu yüzden 😐
ASE6154 Ceren46 küçüklüğümden beri doktorlara yalvarırdım iğne verin hap vermeyin diye olmuyor ya kusuyorum yada nefessiz kalıyorum boğazımda kalıyor gitmiyor ama mecbur alıştım şimdi küçük hapları susuz yutuyorum tadı gelmesin diye büyükleri direk boğazıma atıp bolca su içiyorum hemen gidiyor arkasındanda tatlı bişey yiyorum
Ceren46 ASE6154 Az önce ekmekle denedim yine olmadı.🥺 en son ufaladm suyun içine kattım midem bulandı bu defada
pkryz Elenatal 2 kullanıyorum ve ağzıma ilk attığımda kötü bir tat bırakıyor, midem bulanıyor ve içemiyorum. Ben de çözümü Nutella da buldum ☺️ önce bir çay kaşığı Nutella alıyorum ağzıma sonra hap ve bol su 😋 kayıp gidiyor 😃