Beeyzanurr Merhaba sevgili anneler bugün kesemizi gördüm ama tabi icimdeki endiseler korkular gitmeyecek kalp atisini duyuncaya kadar. Siz kaçınci haftada kalp atislarini duydunuz
eso14 Beeyzanurr 5+5 2. Gebeliğim daha kontrole gitmedim. 7. Haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum. Diğer türlü çok endişelenirim
Beeyzanurr eso14 aslinda ben de bekledikten sonra doktora gitmek istedim ama ilk haftalarda düşük olmasin ve takviye amacli ilac verildigini öğrendiğimden 4. Haftada doktora gitmek durumunda kaldim
eso14 Beeyzanurr olabilir canım :) ben sadece ilk gebeliğimden tecrübeli olduğum için böyle bir karar aldım
Buseeghh Beeyzanurr 6+3 de duymuştum ben . Kişiden kişiye değişiyor 8 haftaya kadar bebeğinizin kalpini duyabilirsiniz içinizi ferah tutun
palperol Beeyzanurr 6+2 de gıttık duyamadım detaylıya aldılar orda duyduk cok hafıf ,7. Haftada gıtmenızı onerırım
Beeyzanurr Bence kalp atışının duyulmasinda en önemli etkenlerden bir tanesi de kullanilan makinenin kaliteli olmasi eski makineler daha geç sonuç veriyor