Hatice_123456 Matmazelbebi bende ekim 4 de olcam Allah nasip ederse rabbim herkese iyi kolay güzel doğumlar nasip etsin çatı muayenesi olmadum çok şükür 🤭
Matmazelbebi Hatice_123456 Ay sizin daha az kalmış uyuyabiliyor musunuz 🙈🙈Gece uykusu alamıyorum ben çok bölük pörçük 🥺Bu arada hadi iyisiniz paçayı yırtmışsınız🤣🤭
AsyaCngz55 HavvaNur 33. Haftada bebeğim dümdüz duruyordu. 9 ekimde tekrar bakacağız eğer dönmediyse 23 ekime sezaryen randevusu oluştururuz dedi doktorum. 40. Haftamda olmuş oluyorum.
Matmazelbebi AsyaCngz55 İnşallah sağ sağlim kavuşun az kalmış elime giriyoruz yarın zaten 😍 23 akrep mi oluyor terazinin son günü mü oluyor
karanmom Matmazelbebi canım şimdi çatı muayenesinde anlıyorlar mi nezanan bebek gelir diye ayrıca normal doğum içinmi geceleri anlamadm
Matmazelbebi karanmom Bebeğin kilosu 3080 şu anda 2 hafta sonra bir aksilik olmazsa 3500 gibi olur tahminim. Çatı muayenesinde doğum şeklin normal ya da Sezeryan belli oluyor. Benim normal oluyor fakat siğil oluşumundan dolayı bebeği riske atmamaya karar verip Sezeryana döndürdük🤗39.haftada alınıyor bebek Sezeryan da eğer tansşyonların vs yüksekse 39.haftayı beklemeden alabilir.
Matmazelbebi Ozge_ylmaz Hadi inşallah sağ salim gelsin Bebişlerimiz😍Mis kokularını içimize çekelim inşallah Allah isteyen herkes bu duyguları yaşatsın🤲🏻🤗😍
Ebuss35 Matmazelbebi 13 ekime randevu aldık sezaryen için 39 haftalık olucam ama sanki benim kız o günü beklemeyecek gibi dün gece kasık ağrılarım oldu hep aşağıda bakalım yaşayıp görücez sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🫶🏻
Matmazelbebi Ebuss35 Günden güne ağırlaştığımız için bebişler aşağıya doğru gidiyor yavaş yavaş, sessiz sessiz 🤭🙈Biraz yastığa koyun ayaklarınızı uzanırken, ben çok yürüyüş Yapınca dediğiniz gibi oluyor yastığa kaldırıyorum rahatlıyorum biraz 😍
Matmazelbebi Sultan_bzbyk Az kalmış sizinde günler zor geçiyordur heyecanınız iyice artmıştır sanırım 😍
Sultan_bzbyk Matmazelbebi evet burun akıntısı vardı anestezi uzmani ile görüştüm ameliyat izini için burun akıntısı geçmezse 2 hafta beklemek zorundaymışım şuanda evin içinde karantina gibi geçirmeye çalışıyorum çay çorba misali kimseyle de görüşmüyorum ameliyat gününe kadar geçerse olucam inşallah ameliyatimi
linaa123 Matmazelbebi kız 3 tane özel gün hangisi iki kızım sadece 😂 ikinci kızımı da 8ine istedim aynı gün olsun diye ama özele gidiyorum pazar günleri acil dışında calışmadıkları için ek 2 bin ücret istiyorlar bende 9u olsjn madem dedim
Matmazelbebi linaa123 Allah mı söyletti çok ilerde üçüncü de bu zamana mı denk gelecek acaba 🤣😂😅🤭 Valla niye 3 kişi okumuşum ben onu 2 kişi yazıyor orda bende şaşırdım 🤭Çaktırma artık😅😅
Okamas61 MercimekVeaAnnesi bende 15 20 ekim arasi 38 haftanin icinde aliriz dedi ama daha gun belli degil gun belirli olsun diye heycendan artik ne yapicagimi sasirdim rabbim hayrlisiyla saglikli bir sekilde kavustrsun insl
AsyaCngz55 HavvaNur inşallah 🙏 ayy sende de oluyor mu hem hemen doğurasım var hem de hamilelikte hoşuma gidiyor bitsin istemiyorum 😅