Mucizem24 Kızlar Musleta’nın da ıncıa’nın da yorumları çok iyi ama mustela icin fazla göz yakıyor doğal içerik değil vs. Gibi şeyler duydum ama memnun olanıda cok siz hangi markaları tercih edeceksiniz?
Baharoloji Mucizem24 ben mustela ve ecowell kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama ecowell daha temiz içerikli
Hil7889 Bioderma kullanıyorum ben göz yakmıyor cep yakıyor 😂 temiz içerik takıntınız varsa incia alın
Hzzz Hil7889 biodermayi nereden aliyorsunuz int ile eczaneler arasinda fiyat farki cok fazla internet guvenilir midir sizce
Tugba_sari Hzzz şampuan, bakım ürünleri ve deterjanlar konusunda internete güvenmeyin. Sahte veya tarihi geçmiş ürünler satıyorlar.
Hil7889 Hzzz eczaneden alıyorum bu tarz ürünleri ondan dedim cep yakıyor diye zaten 🥲 ama kendi sitesinde de alışveriş yapılıyo galiba. İnternetten deterjan, şampuan, kozmetik vb ürünlere güven olmuyo maalesef🥲🥲
Hzzz Tugba_sari bende öyle düşünüyorum bizimde eksiğimiz losyon ve sampuan ama marka konusunda kararsiz kaldık.Gönlümüz biodermadan yana cokta bereketli aslında ml olarak
Hil7889 Mucizem24 bioderma temiz değil diye okudum aldıktan sonra ama atopik ciltlere dr önerisi diye almıştım 😌 gerçi temiz denenler ne kadar doğru bilemiyorum 🥲 inciadan yürü o zaman 🧚🏼♀️💖