Ireeeeem Sahrakurtt ben de hastanede yatıyorum pazartesi 34 hafta olacak doğumu durduruyorlar ben gece sancıyla hastaneye gelmiştim bi parmak açılmam vardı aynı sizin gibi de suyun geliyordu ama bebek suyu değildi sanırım bazılarımızda mukus gibi bir nişan gelmiyor kanlı da olmuyor aynen öyle su gibi geliyor. Bebeğiniz nasıl solunumu kilosu? Korkıyorum ben de çünkü çok zor tutuyorlar 34ten sonra da genelde durdurulamıyormuş
Ireeeeem Kbrnrkl normal mi yapmıştınız bebek iyi miydi kaç kilo doğmuştu? Tedavi altındayım pazartesi 34 olacak ve tedaviyi daha fazla veremeyecekler muhtemelen doğacak o yüzden soruyorum 🥹 normal mi sezeryan mı yapıyorlar erken olunca bilmiyorum
Kbrnrkl Ireeeeem leke ile gitmiştim hastaneye mudahele edilse de acilmam durmadı normal doğum yaptım. 2 kilo 100 gram doğdu kizim küvez de 1 ay kaldı 4 yaşında şuan sağlıklı rabbime şükür. Kotu düşünmedim hiç sağlıkla gelsin ve kavuşma gününüzü bekle canım sütünü etkilemesin
Kbrnrkl Ireeeeem nefes aldıkça solunumunda bi hırıltı vardı eğer o olmasaydı direk eve taburcu olacaktık.
Kbrnrkl Ireeeeem Summes sebîle yesserahu. Sonra yolu ona kolaylaştırdı. Kalbini temiz tut. Bu duayı oku canım
Ireeeeem Kbrnrkl benim hiç leke nişan olmadı ama açılma varmış ben sancı ile geldim düzenli sancım vardı 34e kadar tutmaya çalışıyorlar ama ara ara yine sancılanıyorum hemen müdahale ediyorlar pazartesi 34 olacak. Az hareket etmeye de başladı artık. Desteğiniz için teşekkür ederim 🙏
Ireeeeem Kbrnrkl doktorum bana 34ten sonra müdahale etsek de durmaz dedi zaten 34ten sonra durdurulamıyormuş
Sahrakurtt Ancak yazabildim, çok şükür bebek solunum sıkıntısı yok sadece 1600 kg minicik. Sağolun valla sancım çokmuş ama ben hiç hissetmiyordum.
Hilal_blc Sahrakurtt benim hergün abartisiz oluyo akıntı gidiyo su kalıyor bazen diyorum suyummu geldi diye 😂😂