Seyma1325 Belden vurulan iğne kemik ağrısı yapıyor diyolar varmı öyle bişi pazartesi bende sezeryan olucam kimisi komple uyuştur diyo kimisi spinal napıcaz bilmiyorum bebek kanlı falan oluyor ya kötü olurmuşum diye çok korkuyorum
yenibirannis Seyma1325 yoo ne bel ağrısı nem kemik ne baş agrısı hiçbişi yaşamadım sancım agrımda olmadı çok kolay kalktım hatta bol bol yürüyorum gayet güzel ve kolay geciyo
Mizginsefa yenibirannis Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏 Ekim sonu bende spinal olucam Allah nasip ederse böyle pozitif doğum hikayeleri ne yalan söyleyeyim beni daha çok heyecanlandırıyor ve cesaretlendiriyor 🌸
yenibirannis Mizginsefa ben panik atak hastasıyım nem iğneden nede ameliyat sırasnda gr bişi duyup hissetmedim zaten basınzda anestesizi uzmanı ve asistanlar oluyo size sürekli soru soruyolar konuşuyolar güsel bi doğumdu ya 😀
Linaa90 yenibirannis ben de seni merak ediyordum bende bugün sezeryan olacağımı öğrendim heycan var bendede biraz çarşamba ben de
Arassimo yenibirannis alla alla o nasilmis kiz kisa sureligine mi uyuyorsun o zaman dikisler yapilirken
yenibirannis Delidolu kuzu uyuşuk oluyosun ki oda rahim insin diye kanama coğalsın diye yapıyolar uyusukken
TgbHmz yenibirannis Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah 🌸spinal olmanıza çok sevindim korkuyordunuz baya 😊
xbebegimx yenibirannis gozunuz aydinn hayirla saglikla buyutun insallah 4 hafta snra da benim dogumum var buyuk ihtimal sezaryen olcak o kadar korkuyodum ki sizin hikayeyi gorunce rahatladim biraz, insallah dikis agriisi fln da olmaz kolaylikla atlatirsiniz🌸
yenibirannis xbebegimx dikiş ağrısı adet sancısı hiç yaşamadım sadece gaz sancısı yaşadım oda gece 2 de çıktı rahatladım