Yessiimm Kızlar bu uygulamadan ürün alıp sattınız mı? güvenilir mi görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim ☺️
Daisy0000 Yessiimm 102 ürün sattım, bir sürü de ürün aldım ,güvenilir merak etmeyin, ben çok uzun zamandır kullanıyorum ❤️
Yessiimm Mothertea ikinci el sıfıra yakın bi çok ihtiyacım olan bi sürü şeyler favoriye aldım eşimde dolandırıcıdır onlar boşver dedi 😂 bende sorup fikir alayım dedim daha önce hiç alışveriş yapmadım çünkü bu uygulamadan teşekkürler ☺️
Melek2023 Mothertea bende yakin zamana kadar hic sorun yasamamistim. Gecen biri bi urunumu satin aldi, sonra teslim aldi ama kiytirik bsyden iade etmek istedi kabul ettim. Simdi tahminim 10 gundur ne urunum iade geliyo ne param. Kaldi oyle anlamadim.
Yessiimm bdenerigokce sonuçta ikinci el öyle bi beklenti olmuyor tabide gidip bi kaç ay kullanacağım şeye 10 bin vermektense örnek böyle ikinci elini makul fiyata almak benim için daha iyi
__mom1 Ben aldım 3 gün içinde kargoya verilmezse iade yapıyorlar. Rokoko tulum aldım. 3 gündür kargoda ama yapan kişi fotoğrafını koydu çok beğendim
Minik-ve-annesi @Daisy0000 merhaba bende baston bebek arabası satışı yaptm ama bir türlü göndermedim des sınırı var nasl yapabilirim bı öneriniz var mı.daha önce hiç sats yapmadgm için bilgim yok
Daisy0000 Minik-ve-annesi Merhaba bende hiç öyle büyük eşya satmadım o yüzden bilgim yok ama des sınırının üzerindeyse satıcıdan ücret kesiliyor diye hatırlıyorum ,yanlış olmasın siz yine Gardrops desteğe bir danışın isterseniz
mervemurat16 Yessiimm ben çeyizim için bir çok malzeme almıştım bardak vs güvenilir çıktı ayakkabı aldım sıfır mesela satışlara ve yorumlara bakıp o şekilde alışveriş yapabilirsiniz 1 kezde kıyafet satmıştım yani şuana kadar problem çıkmadı sıkıntı yaşarsanız zaten iletişime geçiyorsunuz müşteri hizmetleri ile
cihandurumerve Yessiimm yerinizde olsam satış yapmam. Onaylanan kazancımı banka Hesabıma aktarmıyorlar para çekme taleplerimi kafalarına göre iptal ediyorlar