Esracigdem Melisahmet tüp bebek için hsg bakılmasına gerekyok. Zaten ikisi de kapalı olsa ya da ikisi de acık olsa da fark etmez yumurtaları zaten onlar toplayıp dölleyip rahme yerleştiriyor tüplerin bir şlevi yok ama devlet destekli yaptıracaksınız bu işi o zaman isteyebilirler. Cunku sıkıntı olduğu için devlet destek oluyor diye biliyorum
Gamzelit Melisahmet senin daha önce gebeliğin hiç oldu mu canım, benim 1 sene önce sağlıksız bi gebeliğimoldu kalbi durduğu için kürtaj olmuştum 1 senedir olmayınca testler falan derken öğrendik sorunu
Birhayalimvr Melisahmet yok ediyorlar ama soyle tedavi oldugun hastanede yaptirmis olman gerekiyor ve son 6 ay icinde olmasi gerekiyormus bende amh degerim dusuk
Birhayalimvr Gamzelit istanbul çapada tedaviye devam ediyorum canim ucreti hakkinda bilgi vermediler daha 30 kusur vardir ama raporu cikartmaya çalışıyorum
Gamzelit Birhayalimvr yaa bende rapor için gideceğim de, rapor kaç günde çıkıyormuş ya haberin var mı canım bir türlü bu bilgiye ulaşamıyorum
aybukekurt55 Melisahmet evet rahim filmi her doktor istiyor canım bakıp rahmine ona göre karar veriyorlar
Birhayalimvr Gamzelit o belli olmazki canim sans biraz mesela benim testlerim tam esim icin androloji bolumunden evrak istediler ama bir türlü randevu acilmiyor 1 haftadir hergun bakiyorum yok randevu isge bu gibi aksilikler hep oyalayici oluyor evraklar tam olunca heyete gidecek heyet onay verirse rapor cikacak
Gamzelit Melisahmet bende ortalama o günlerde gidicem canım yani adetin 2. Yada 3 günü gel dedi de mübarek oda 6 si cumaya gelirse 2.Ve 3 .Günü ctesi pazar oluyor ve zehra hoca ptesi hastanede görünmüyor aksi gibi inşallah adetim gecikirde salı günü falan günü birlik gider gelirim
Melisahmet Gamzelit Hemen hemen aynı zamanlarda regli olcaz muhtemelen canım gelecek ay beraber tüp bebek bekliycez gibi hayırlısı bakalım
Alottawarmheart Melisahmet reglin 10 12 günü yapılıyor, ben anestezili yaptırmıştım her türlü şart rahim yapısı tüpler açık mı yapışıklık var mı herpsi o işlemle belli oluyor elbette ki şart ister özel ister devlette , hakkın da hayırlısı olsun canım