Anne1__ Haftaya yeni girdim geçen hafta da aynısı oldu sürekli belimden sancı var yerimde duramıyorum üstüne bir de midemde ağrımaya başladı🥹 acillik olduk yani😂 sizin hamilelik nasıl geçiyor iyisinizdir inşallah🙏💖
bdenerigokce Anne1__ geçmiş olsun, bel ağrısı derken geçmeyen bi bel ağrısı mı? Sabah ezanında özellikle bende oluyor eşim masaj yapıyor ve secde poz duruyorum geçiyor. Normal geliyor da bu bana size sormak istedim 🫶
Vga16 Anne1__ bende 36.haftadayım dün bu durumu yaşadım serum takıldı bugün de sancım var ama dünkü kadar çekilmeyecek gibi değil hamdolsun
Anne1__ bdenerigokce benim son 1-2 haftadır sancı şeklinde belimden geliyor sabah 5 de falan uykumdan uyandırıyor
Anne1__ Vga16 ben 1-2 haftadır yaşıyorum en son sabah 5 de uykumdan uyandırdı oturamayacak dereceye gelince gittim hastaneye serum takıldı Allah Allah razı olsun çok iyi geldi ama işte yokluyor ara ara bel kemiğime
Anne1__ Basakhilal evet ağrı kesici bi serum takılıyor çok iyi geliyor 15-20 dk da etkisini gösteriyor
Vga16 Anne1__ bende sabah 5te uyandım 😄 yerimde duramayacak kadar çok sancılıydı benimde serumdan sonra hafifledi evet ama yine ara ara devam ediyor
Anne1__ Vga16 işte benimde aynen öyleydi devam etti ama o anki kadar çok değildi hafif hafif geliyordu bazen gidiyor bazen bakıyorum yine başlamış