FatSon9993 Bebisbg34 Rossmann Dm Kaufland BabyAppp buralara üye oluyorsun bebek için yerleri var oraya üye olunca sana bazı hediyeler yoluyorlar
FatSon9993 Bebisbg34 evet dm den küçük çanta içinde bazı şeyler vardı doğumda falanda geliyormuş eve hediye
Edaaa123 Bebisbg34 iç karına göre degişir kiminde 4 bitimi kiminde 5 mesala 4 aylık hamile eltim var zayıf ve 2.gebeligi olmasına rağmen hiç karnı yok
Bebisbg34 Edaaa123 evet bende zayifim amaa yok varda öyle ağam şaham yok sabahları sanki iniypr akşam biraz cıkıyo 😅
Gamzeramo Bebisbg34 ben 18 haftaligim normalde de gobegim vardi ama artk disardan belli oluyo pazartesi cinsiyeti belli olcak
FatSon9993 Bebisbg34 ben 3 yıl oldu geleli Almanya ya 1 sene burda çalıştım hamile olunca çalışmayı bıraktım
Bebisbg34 Eslem2112 resim paylaşmayi bilsem bende paylasıcam ne kadar büyüklükte mesela benmde varda öyle cok degil
Pamuk Bebisbg34 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝