Linaa90 acemi1annee bugün kontrolüm vardı normal düşünüyordum ama zorunlu sezeryan olacağım haftaya gün aldık
Dilan_55 acemi1annee aslında gelme işini biraz da bebek kendisi belirliyor ama hersey yolundaysa normal doğuma müsaitse tanı en iyisi rahatı normal doğum
acemi1annee kelebekucusu ben de 36 haftalık gebeyim çok aşırı halsizim basim çatlıyor belimin ağrısından hic bı iş yapamıyorum ve normal doğum çok ağrılı ve sancılı bir surec yapabileceğimi sanmıyorum açıkçası
feyzanurkadir kelebekucusu bende 37+4 üm bugün normal için bekliyorum. Kanala inmiş mi sizin bebeğiniz
kelebekucusu acemi1annee benim de sancilarim cok oluyor uzun zamandir ama sezaryen olayi da beni cok korkutuyor o kadar kat kesilmek iyileşme süreci vs. Tabiki her doğum kendine özel normalde de aksilikler çalabilir ama daha cabuk toparlar diye düşünüyorum
acemi1annee kelebekucusu benim için önemli olan o anın acısız ve ağrısız olması sonrası için de farzedeyim ki normal bir ameliyat olmuşum ve ağrı cekicem.
kelebekucusu feyzanurkadir salı günü doktoruma bunu sorduğumda bebek kanala inerse zaten doğum başladı demektir dedi
Mikad acemi1annee ben 37 haftadayım hala oturur pozisyonda makat yani Dönmemiş bebek kanala doğum pozisyonunj almamış bu beni üzdü