Eylulum25 Kızlar yarın doğuma alınıcam bebeğimin gelişimi geri alduğu için 37+0 da doğum kararı alındı bebeğimin kilosu 2700 gr suni sancı ile normal doğum denenecek olmazsa sezeryana dönecek suni sancıdan korkuyorum nasıl olacak diye bı durumda olan var mı
Papatya_kokuyo5 Eylulum25 kilosu normal aslında kaç haftadr kilo alımı durmuş ki benimki 2500 kilo 36+5 te nts de sancı çıktı acıklık yok doktor daha kilo almaz dedi bir hafta sonra gel dedi ne için gel dedi anlamadım 😞suniden korkma ilk gebeliğimde almıştım suni anlatıldıgı gibi bağıracak şekilde degil
efelinamoms Eylulum25 kilosu iyi ama tabi dogunca ne kadar fark var daha iyi anlasilir suni icin yorumum yok sezeryan candır diyenlerdenim , hayirli dogumlariniz olur insaallah bende 36.haftadayim buyuk ihtimal 37de benide sezeryana alacaklar tecrubelerinizi bekliyor olacagim
Eylulum25 Papatya_kokuyo5 35 ten beri böyle 37 ye kadar ancak bekleyebiliriz dedi suni sancıyla doğum yapabilir miyim onu bilmiyorum şehir hastanesinde doğum yapcam suni sancıyka yapamazsam sezeryana alın desem alırlar mı acaba