Kızlar ikinci kez normal doğum yaptım merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz 😊
Kızlar normal doğum yaptım merak etikleriniz 🙃
Gizem_cetinbas bi sürü şey merak ediyorum ama sormakta istemiyorm hshdkdkdkf
Gizem_cetinbas Kızlar yarın doğuma alınıcam bebeğimin gelişimi geri alduğu için 37+0 da doğum kararı alındı bebeğimin kilosu 2700 gr suni sancı ile normal doğum denenecek olmazsa sezeryana dönecek suni sancıdan korkuyorum nasıl olacak diye
Gizem_cetinbas sancı anları gerçekten nefes aldırmayacak gibi mi
Gizem_cetinbas öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın🙏🧿 2.doğumunuz ilkini nazaran nasıl oldu, daha mı kolay yoksa daha mı zordu?
Gizem_cetinbas kaçınci haftada doğum yaptınız? Ben 40+1deyim ağrım sancım yok. Bekliyorum. Hurma yiyip ananas suyu falan içiyorum. Yürüyüş, squat, pilates topu üstünde hareketler yapıyorum. Başka neler yapmamı önerirsiniz? ☺️
Kendi sanciniz daha iyi suni sancı taraftarı deyilim bu arada 4 normal doğum yapmışım bilgi sahibiyim
Gizem_cetinbas Ayy Allah bziede nasip etsin.
Sağlıkla büyüsün 🩷
Maşallah kaçıncı haftada dogumunuz oldu
Hangi hastanede doğum yaptınız
Ne kadar sürdü
Gizem_cetinbas ikinci doğum ilkinden kolay oluyor diyorlar doğru mu? Kasımda ikinci doğumum olacak
Gizem_cetinbas gözünüz aydın,
Kaç saat sürdü, dikiş acıttı mı ? Suni sancı aldınız mı ? Plesentayı çıkarırlarken süreç nasıldı hissettiniz mi ? İç temizliğinizi nasıl yaptılar ? 😩 Herşeyi merak ediyorum 😢😫
Gizem_cetinbas tansıyon problemi varmıydı çok mu agrı cektın agrı anında tansıyon cıkarmıkı bende çok normal istiyorum ama tansıyon olunca korkuyorum da
Eylulum25 kişiden kişiye değişiyor galiba ya suni sancı benim için anlatıldığı kadar kötü değildi
Gizem_cetinbas direk normal doğum anısı yazsanız olur mu acaba yani doğum sancısı nasıldı bişey hissetiniz mi 40 haftalık olduk ağrı sancı bişey yok
birgaripana_ benim 37. Haftada olacağı için korkuyorum başarabilir miyim acaba normalde hiç sancım yok gelişim geriliği olduğu için doğum kararı alındı
Gizem_cetinbas çok zayıf olduğum icin normal dogurabilirmiyim tereddütlerim var sezeryan kötü normal doğur diyor her ikisinide tadanlar ama normalde de o acıya sancıya katlanabilirmiyim bilmiyorum sancı ve hissettiğiniz hislerden bahsedebilirseniz sevinirim.
Gizem_cetinbas ne güzel hayırlı olsun, ben beceremedim önceki gün akşama kadar suni sancı alıp sezeryana girdim birincisi normal doğumdu,bu olmadı.şuanda berbat haldeyim dikiş ağrılari yüzünden
Hanife_ornek Aynı durumdayız ama yapılacak birşey yok sanirim 😂
Eylulum25 bendede 39. Haftada gelişim geriliği oldugu için suni sancıyla başlatılmıştı. 2.800kg dogdu
Seninkinin kilosu haftasına göre çok çok iyi
mombarbie_ kaç kilosunuz ki?