Sibel0510 Kızlar acıl yardımmmm suyum gelmedi nısan da yok ama bu sabahtan berı sancım var 2 dk bır sancı gırıyor suan 5 dk bır oluyor 39+2 deyım dogum mu basladı acabaa
Tatar59 Sibel0510 suyun gelince doğum başlamış demektir zaten. Doğuruyorsuuuunn Allah’ım kolayliklar versin inşallah çok kolay bı doğum olur. Su gibi gelsin bebeğin
cannkmrc Sibel0510 bende 39+2 de doğum yapmıştım bı duşa gir eşin de yanındaysa bı acile gözük istersen son kez yapacaklarını yap canım insaAwllah kolay bir doğum olur
Rabiaeso Sibel0510 ben de sadece kasiklarimda olan ağrı için gittim siddetliydi alttan muayene etti açıklık yok zaten doğum sancısı sadece kasıkta olmaz rahminin üst kısmının kasılması lazım dedi ebe . Dinlen bir duş al istersen sıcak duş ya tetikleyici oluyor ya da yalancı sanciyi geçiriyor . Zamanın da gelmiş sen bilirsin istersen acile görün
Feyzadilara Sibel0510 dogum sancisini anlarsin cok baska bir aci o nasil hissrdiyosun dayanamiyacak bir sancimi oyle ise dogum basliyor demektir ..
Feyzadilara Sibel0510 yani benimde senin gibi basladi sabah saatlerinde degildir diye aksama kadar bekledim dogum soncimmis ama sonra daha cok arttti dayanamadim sizinde oyle olabilir
Ysmntg Kasılma sayacı indirip takip edebilirsiniz bence de dogum sureci başlamış Hastane uzaksa yola çıkın yakınsa siz bilirsiniz. Ben gece boyu sancı çekmiştim su nişan kan fln gelmedi bebek hareketlerini de hissettiğim için beklemistim
269522 Sibel0510 sıcak duş hem doğumu hızlandırır hem seni rahatlatır benim akşam beşte senin gibi sancılarım gelmişti beş dk da bir gece sürekli duşta durdum hareketler yaptım suyum geldi suyum gelince gittim hastaneyede Allah kolaylık versin sağlıkla al kucağına inşallah canım