SevgiUlucay Nurhayat65 henüz doğumla ilgili hiç konuşmadık devlet Hastanesi’ne gidiyorum belki de o yüzden konuşmadı doktor. Ama benim suyum fazla 26 dan beri yediklerime falan dikkat ediyorum her gittiğimde bir öncekinden fazla oluyo suyum dikkat etmeme rağmen . Erken doğum olabilir dediler ama belli bir tarih yok tabi. Sana bahsettiler mi bir tarih ?
Nurhayat65 SevgiUlucay bana dediler 5 veya 6 Aralık gibi gözüküyor dediler bende devlete gidiyorum cnm
Julides 30+1 bugün doktor kontrolde 2 kilo boyu da 40 cm dedi. Sanırım iri bir bebek olacakmış ben normal doğum istiyordum normal olmayabilir böyle giderse dedi
SevgiUlucay Nurhayat65 zaten programda da öyle gösteriyor tarihi. O kadar bekleyebilir miyim suyum fazla old için ne olur hayırlısı artık
Fatma1- Bende 30 haftalık hamileyim ve birşey soracağım ya ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum bazı şeyleri. Bu su gelme olayını idrardan nasıl ayırt ediyorsunuz yani bi anda bi su boşalması gibi mi oluyor
Nurhayat65 Fatma1- evet sanırsam öyle oluyor benimde ilk gebeliğim bende pek bilmiyorum öğrenmemiz gerekiyor 🙈