Dnyaa56 Kızlar hiç hamilelik belirtim yok korkuyorum ya bebeğime birşey olduysa diye en son 8+4 doktora gitmistim
karanmom Dnyaa56 bende öyle hissederdim ozamanlae da derdim acaba içerde iyimi ne yapıyor nezanan hissettim hareketini tekmesini ozaman anladimm hamileyim 💗şimdi 35 haftalık oldm
2lokummannesiii Dnyaa56 ne güzel belirti olmaması. Baş dönmesi halsizlik kusma ben dibine kadar hissettim 2.gebeliğimi. Bence haline şükret. İlk gebeliğinse eğer 20.haftadan sonra hareketlerini hissedersin.
Berraaak Benim 5 aya kadar hiç belirtim yoktu 😄 korkmayın her şey yolundadır aksi olsa zaten belirtiniz olur kanama vs gibi
karanmom Dnyaa56 çok çok normal canım kafaya takilmicak şeyleri bile takiosun aslında çok normal herkeste olur 💗
Vildan21- Dnyaa56 çok şanslısın, senin yerinde olmayı çok isterdim.. Korkma sıkıntılı bir şey yoktur. Bünyen sağlam demek ki 😁
AslanKadini Dnyaa56 gülüm yani her gün kusunca miden bulaninca devamlı biseyler aşermek olacak diye bi kanun yok. 11 haftalığım 9 ncu haftaya kadar yaşadım sonra bi enerji geldi o kadar iyiydim ki hamile değil gibi 11 e girince tekrar başladı. Belli olmuyor.
Merve_ceyhan0803 Dnyaa56 şükret ki belirtin yok inş sonuna kadar da rahat bir gebelik geçirirsin içini ferah tut herhangi bir sorun yoktur
Sibel_g Bende 10. Haftaya girmek üzereyim ama en ufacık bir belirtim yok bence bu sadece çok şanslı olduğumuzu gösteriyor 🥰🙏🏻
boz-elaa Tadini cikar ben de 3 ay boyunca oyleydim 5.ayla birlikte uyuyamamaya basladim eklem ve kas agrilari karnin buyumesiyle birlikte kısıtlı hareket etmek vs 😅 ben bebegin hareketlerini hissetmeye baslayinca tam olarak hamile oldugumu idrak ettim 🫠
Ecemnm Dnyaa56 8.haftada birden belirtilerim kesildi mide bulantim hiç olmamıştı zaten ama kasık bel ağrım geçmişti akıntım azalmişti bazen hiç yoktu ta 10.haftaya kadar öyle oldu çok korktum kesin birşey oldu dedim ağladım artık dayanamadım hastaneye atmıştım kendimi bı baktım ki içinde kıpır kıpır oynuyor sonra yine başladı belirtiler yine kesildi 15 olduk bir kaç gün önce yine belirtler gitti bugün geldi hep aynı olmuyor korkmayın:)
mervemurat16 Dnyaa56 kişiden kişiye değişiyor bazıları hiç kusmuyor bazıları ise kusuyor rahat geçicek belkide hamileliğiniz strese girmeyin.
Sinemphotographyy Dnyaa56 benimde kese boş ama belirtim çok. 🤭 İnşallah bebek olusur diye dua ediyorum. 🙏🏻
orkide123p3t Dnyaa56 ben de 10 haftalık gebeyim bazen bende öyle hissediyorum boğazımda tuhaf koku var dişlerimi fırçalayıp durmama rağmen şuan sadece bu belirti var bir de sabah bulantım bazen oluyor bazen olmuyor