SevgiR Kızlar 27 haftalık hamileyim,iki üç gündür hiç hareket hissetmedim.Korkmalı mıyım? Normal mi bu durum
Zahrae SevgiR canım doktoruna gidin bence belki siz hissetmiyorsunuz o yavaş hareket yapıyordur olabilir inşallah kötü haber olmasın Allah’a güven
Gulsahkizilkan SevgiR hiç mi hissetmediniz yoksa ara ara hissettiniz mii. Belki uyuyodur az bile hissettiyseniz
SevgiR bdenerigokce azalmadı çalışıyorum gün içinde hissetmediğimi düşündüm.Çünkü daha önce de böyle oldu.Aynen böyle birkaç gün hareket etmedisonra etmeye başladı bilemiyorum öyle oldu sandım yine galiba
AleynaResul SevgiR gün içerisinde çok hareketliyseniz kendiniz bebeğin hareket etmemesi normal fakat dinleniyosanız ve hala 3 gündür hissetmiyorsanız suyu azalmış olabilir doktora görünmenizi tavsiye ederim
SevgiR AleynaResul evet,öğretmenim.Sürekli ayaktayım.Akşamları da çok yorgun oluyordum.Daha önce de böyle hareket etmedi birkaç gün Herhalde o yüzden rahat davrandım ama şimdi gerildim
AleynaResul SevgiR Allah yardımcınız olsun mesleğiniz gereği anlayabiliyorum yinede dikkat edin kendinize ❤️
Fndkkrdu SevgiR belki siz ayaktayken calsiirken harkeet etmiştir ama tempodan farketmemissinizdir. Bir çikolata yiyip solunuza yatın biraz bekleyin yine hareket yoksa doktora gidin beklemeyin
Fndkkrdu SevgiR içiniz rahat etmiyorsa direk gidin hastaneye Allah’ın izniylr bişey olmaz inşallah 🤲🏻