Sema166 Yessiimm Sizin ne kadar kaldı doğuma vazgeçtimi valla rüyalarıma giriyor isim o kadar istemiyorum ama anlamıyor ilk çocuğu ben koydum o hiç karışmadı şimdi haliyle bişey diyince triplere giriyor 🤣🙈
piyanoogrtmnanne Yessiimm Karnımdaki canım yavrum , denizlerin hükümdarı , aynı zamanda da ata , soy demek olan güzel oğlum Egehan 👶❤️🧿💟
mmirzamm İlk oğlumun adı Muhammed Mirza Şuan ikinciye hamileyim net deil ama EMİRŞAH Melikşah ikisi arasında kaldık ,😊
Burcudoga Aytenella bizde erkek olursa ateş koymayi düşünüyoruz, aslında ikinci bir ismi daha olsa diyoruz ama yanina yakistirabildigimiz başka bir isim daha henüz bulamadık🤷
AlparslanYusuf Yessiimm Bizde Alpaslan koyucaz ama ve benim içimde Karan kaldı hep ben Karan ismini çok beğeniyorum
Yessiimm AlparslanYusuf bende çok beğeniyorm Karan ismini ama gel gelelim kocam bi kulp buluyo her söylediğim isme 😅
Erden37 Yessiimm İlk oğlumun adı Yiğit Enes 💙 Şuan da 36+5 haftalık ikinci oğluma hamileyim ona da kısmetse Kerem Ali ismini koyacağız inşallah 💙
Yessiimm Erden37 maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💙 İsimler o kadar herkeste var ki mesela Enes eşimin dayısının ismi Kerem kardeşinin ismi Ali benim kuzenimin ismi 🤣🙃