Aybus-6101 Kan uyuşmazlığı testi nasıl yapılıyor kızlar 29.haftama girdim doktor son muayenemde bi ay sonraya gel dedi ama yaptıranlar bilgi verebilirler mi rica etsem?
akyol Aybus-6101 28. Haftada yapılıyor kan veriyorsunuz. Sonuç negatif çıkarsa kalçadan iğne vuruyorlar. Doğumdan sonra eğer bebegin kan gurubu pozitif ise size tekrar bi iğne daha vuruyorlar. Ama bebeğin kan grubu negatifse tekrar bi daha iğne olmanıza gerek kalmıyor
hunilimom Aybus-6101 eşinizin pozitif sizin negatif ise kan grubunuz 28. Haftada kan veriliyor ona göre iğne vuruluyor
Azraa33 Aybus-6101 hamilelik başında eşinizle sizin kan grubunu soruyorlar Uyuşmazlık varsa zaten söylüyorlar cnm bnmde öyle oldu 28. Haftada ine vurulacağım bekliyorum
Aybus-6101 akyol teşekkür ederim doktor benden böyle bir test istemedi geç mi kaldım şimdi bunun için ben ya da gerek mi görmedi anlamadım ne yapmalıyım bu durumda ?
Mavidunyamm Aybus-6101 en geç 30. Haftada olmanız lazım. Test yapın mutlaka. Ben yaptırdım negatif çıktı hemen iğne yaptilar
akyol Aybus-6101 senin negatif eşinin pozitif olması gerekiyor uyuşmazlık olması için. Sizde öyle bir durum yok merak etmeyin herhangi bir test falan yaptırmanıza gerek yok zaten.
Aybus-6101 akyol ay çok teşekkür ederim benim vesvese kraliçesi kayınvalidem bu kez de bunu takmıştı kafama inanılmaz rahatladım Allah razı olsun sizden ❤️
umrumdadegil akyol ikiside negatise olmuyor dimi bana ilk haftalarda yaptırmıştı doktorum ama sonucu unuttum söylemeyi negatif yazıyordu
akyol umrumdadegil sizde de uyuşmazlık yok merak etmeyin. Uyuşmazlık olması için annenin negatif babanın pozitif olması lazım.
akyol umrumdadegil yani doktorunuzun neden test istediğini anlamadım. Normalde anne negatif baba pozitif olduğu durumlarda 28. Haftaya kadar kanama olmazsa test falan yapmıyorlar. 28. Haftada kan alınıyor sonuç negatif çıkarsa iğne vuruluyor. Ama sizde doktor neden test yaptı acaba onu anlamadım
umrumdadegil akyol bende anlamadım bende ikimizde negatifsek sorun yok diye biliyorum ama doktorum yinede yapalım dedi bu postu görünce bende sorayım dedim acaba bi sorun olma ihtimali oluyor mu diye testin sonucu da negatif çıkmış
Mlttm4141 akyol ilk gebelikte kanama olmazsa bazı doktorlar yapmıyor doğumdan sonra duruma göre yapiyorlar
akyol umrumdadegil yani aslında negatif sonuç iyi anlamda negatif. Sizde hem uyuşmazlık yok hemde zaten sonuç da normal. Ama iğnelik bir durumunuz yok kan gruplarınıza bakılırsa. Yine kafanıza takılan bir durumsa doktorunuza tekrar bi sorun en azından soru işaretiniz kalmasın🌸