Asdfghhjkl Selamın aleyküm arkadaşlar 24 +5haftslık gebeyim sizin bebişlerinizin bu hafta kilosu kaç acaba
tugcesakzci Asdfghhjkl 20 haftalıkken gittiğimizde 310 gr 21 cmdi pazartesi detaylımız var o zaman öğrenicez bakalım
aslanprenses_ sukriyecengl şekerin filan var mı peki? Benim şekerim var bir hafta önden gidiyoruz. Suyum Allahtan iyi. İnşallah daha fazla önden gitmeyiz 🤲🏼
sukriyecengl aslanprenses_ Şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıkmadı. Doktor iyi beslenmişsin iri bir bebek dedi :) bundan sonraki haftalarda nasıl olur bilemiyorum.
sukriyecengl Beyzanrrr Aslında özellikle yediğim bir şey yok. Günlük yemek rutinim ama tahin pekmez sık yiyorum birde çok süt içiyorum :)
Sinemmm1 Asdfghhjkl 25+0 da 960 gram 35 cm dedi doktor 26+5 uyumlu görünüyor dedi ultrasonda ileriden gidiyor biraz.
sukriyecengl Beyzanrrr Birde ben ekmeği genellikle tam buğday ekmeği yiyorum. Onun da bebeğin kilosunda bu kadar etkili olduğunu düşünüyorum :)
Beyzanrrr sukriyecengl ya ben şu siralar çok taktım bebeğin kilosuna haftaya gidicem ne kadar oldu bilmiyorum ama bende yiyorum mesela herşeyi demekki bünye meselesi