Khmu 23 haftalık hamileyim bebeğim hareket etmiyor her gün hissederdim bu gün hiç hareket etmedi çok endişeliyim ne olur bana yardımcı olun
Figennn Khmu Canim biz sana yok nsl yardimci olalim, o haftalarda duzensiz olabilir hareketleri. Biz 28+3 olduk yeni yeni duzene girmeye basladi hareketleri. Icini ferah tut😊
Mucizelimm Khmu bende 23 haftalık hamileyim Benimde oynamıyordu bir haftaya yakın oynamadı dün gittim suyum azalmış detaylıya giricem Pazartesi bence sende gitmelisin
mucizemizibekliyoruzz Khmu tatlı bişeyler yiyip solunuza uzanın, su için. Bu haftalarda düzensiz olabiliyor ama hala hareket etmezse acile gidin kalp atışlarını dinleyin rahatlarsınız.
Sibelemre Khmu soğuk alirsaniz bide yoğrulursanız bebiste üşür ve yorulur hareket etmez geçen hafta benimde birgün hareket etmedi doktara gittim yorgunluk ve soguktan dedi sende bi doktora git bence farklı da ola bilir
Mucizelimm Yagmur1991 hiç bilmiyoruz detaylı ulturosona gidicez Pazartesi o zaman belli olucak bence çok fazla hareketsizlikte hastaneye gidin geç kalmadan