emel16 Mello domates değil de inanılmaz turşu yiyorum yani çok yemiyorum ama yerken inanılmaz mutlu oluyorum. Sanki kaşık kaşık çikolata yiyorum ☺️ Ama oğlumuz geliyormuş. :)
Mello emel16 valla canim bende çok iyordum suyunu bile içiyordum artik meydem bulanyordu ama gene durmuyordum ama şuanda o kadar yemiyorum dedim gibi domates 🍅 hastasi oldum
worin ben hamileliğimim 12.-20. haftasına kadar hunharca domates yiyorsum üstüne bide nane tuz zeytinyağı ufff:)) artık bişe aşermediğim işin o istek yok 😂
Mello semrakarahan meydemi protekal ve mandalina 🍊 çok bulandiryor afedersiniz hemen kusuyorum neden bilmiyorum 🤷♀️
semrakarahan Mello bende ekside rahatliyorm 😀o istifal ettigim zamanlar domates yiyemezdim aklima o geldi portakal falan rahatlatiyor icimi😀
dilcey Mello bende çok domates yedim hatta sizin gibi düşünmüştüm kızlarda hiç böyle değildi bu erkek mi acaba diye doğru düşünmüşüm erkekmiş hayırlısı inşallah darısı başınıza
Mello dilcey amin canim sağol Allah hayirlisi olan neyse onu versin inşallah 🙏🙏😍 seninde gözün aydin allah saglikli kucagina almaya nasip etsin 🙏😊
Marygur Mello oğlumda domatesi elma gibi yerdim. Şimdi kızım olucak 5 aylık olduk hiç domates yemedim tiksiniyorum😀
Nisanurr Mello bitane oğlum var gönül kız ister tâbi ama sağlıcakla hayırlısı neyse o olsun sen kaç haftaliksin canım seninki belli mi 😊
Mello Nisanurr ay ben çok merak ediyorum ama tabi allah saglikli kucagima almaya nasip etsin dedim gibi bir prensesim var bi tanede oglum olsun istiyorum elim de çok istiyor 🙈haftaya gidicAm cinsetini öğrenicam hayirlisiyla inşallah 🙏🙏
Mmerwe Mello bende illa çeri olsun istemedim ama sadece domates yeme istegim var yiyorumda kışın hiç yemem normalde sizin cinsiyet belli mi
Mello Mmerwe ben hiç sevmem domates normalde ama ne yazin nede kişin yerim ama hamile kaldimda inanmaz canim çekiyor 😬😬
Nisanurr Mello ay hadi bakalım ya Allah sağlıcakla versin yeterki ama insan işte iki çiçeğin tadına da bakmak istiyor 😊
Mmerwe Mello aynen ağzıma sürmediğim seyleri yiyesim geliyor bana ikili testte %80 erkek dedi ama bilemiyorum önceki gebeliğimde erkekti ama bu seferki Yedigim şeylerle alakası yoktu et yemek istiyordum hep