mom28_ Bahçeci altunizadede aşılama düşünüyorum giden tavsiye eden olumlu sonuc alan arkadaşlar yazabilir mi
Yaprak- mom28_ merkezin labaratuvarı çok iyi bende bursada tüp bebeğe başlıyorum rabbim yardımcımız olsun
mom28_ balbadem1 aşılama 19 bin dediler ilaclar dahil degil sanırım onu sormadım tüp bebek 50 60 bin civarı
mom28_ balbadem1 evet 1 ay once görüşmeye gittim 19 bin aşı 50 60 tüp bebek dediler tabi ilacları falan vs ücretlerle artarsa onu bilemiyorum
balbadem1 mom28_ aa daha çok bekliyordum yalan yok o yüzden şaşırdım rapor çıkartınca indirim oluyor mu peki
mom28_ balbadem1 galiba oluyor sayfalarında görmüştüm ama tam bilgim yok ön görüşme ücretsiz görüşebilirsiniz detayları
balbadem1 mom28_ yok daha olmadı araştırıyorum işte özelde mi yapsam devlette mi Zeynep kamil var kadın hastanesi ama bilemiyorum özelde daha mı ilgili olur
Yaprak- Bende yeni başlıyorum bursa bahçeci 59.450tl ilaçlarda 20bin ve25 bin arası dendi şimdiden vitamin ilaçları 1300tl aldım internetten ,eczaneye sordum 1750tl dediler
mom28_ Yaprak- rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah tez vakitte bizleride sevindirsin tüm merkezlerde fiyat aynı galiba banada böyle bi fiyat denildi öncesinde aşılama oldunuz mu siz
Yaprak- mom28_ yok canım benim 1oğlum var 6yaşında arada kimyasallarımda oldu direk tüp bebeğe gittim
mom28_ balbadem1 maddi durumunuz müsaitse özelde sürec daha hızlı ilerledigi için bide istedigin zaman doktora ulasabildigin için iyidir bende galiba bahceci altunizadede yaptırcm aşıyı