pembebiranneadayi Kızlar merhaba 30w oldum ve gebeliğimin başından beri ayıptır söylemesi hep ishalim ara ara karnım ağrıyor çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var ama sürekli aynıyım sizde olan var mı acaba 🥺🩷
Minnak6789 pembebiranneadayi bende ilk gebelgmde doğum belirtisi ishaldi şimdide 33 . Haftadym haff ishal gbi olyrm tetikte beklyrm ama doğuma yakın su gbi tutamıyrdm öyle olursam yine büyük ıhtımal doğum başlıyor demek
Edaturhsn pembebiranneadayi bende 37 haftalığım 3 gündür ishalim bugün de tansiyonum düşük baya erken doğum olabilir dedi doktorum ama acile gitmeye korkuyorum planlı sezeryan olacaktım gidersen beni orda ne hale sokarlar bilmiyorum
My_Angels pembebiranneadayi 34+2 yim 30 haftaliktan beridir 3 tür ishal oluyorum hatta suanki ishalim 1 hafta oldu geçmiyor
biryildiz42 pembebiranneadayi benlm de ishal gibi de değil gibi de günde ⅘ defa çıkıyorum karın ağrısı giriyor ishal gibi geçmek bilmiyor
Gizemnnurr Minnak6789 39+1 deyim dünden beri su gibi ishalim var karın ağrısı dehşet derecede hasta mıyım doğum mj başlıyor bilemiyorum
pembebiranneadayi Minnak6789 ben hamileligin ilk zamanlarindan beri boyleydm ama doktorm probiyotik al fln dedi ama erken dogum falan Allah korusun demedi hic🥺
Minnak6789 Gizemnnurr aaa o zaman doğum yakın demek ben bi hafta ishaldım serum falan aldm geçer diye gecmedi daha kötü oldum bebek bagırsaklara baskı yapıyor vücûd temizlenyr.Doğum koçu demişti bana ishal doğum belirtisi hayırlı olsun afiyetle kucagınıza alın
pembebiranneadayi My_Angels Ben bol bol kefir içiyorum mide bulantısı var ya Ama bu vitaminler de yapıyormuş ishal🥺