Ecemsi Kızlar aynı haftada olanlar varsa sohbet edelim neler yapıyorsunuz hiç kilo aldınız mı nasil besleniyorsunuz 😊
kardelen25_ Ecemsi 7+6 olduk biz de. Aşırı koku hassasiyeti tiksinme ve bulantiyla geçiyor. Bişey yeyip icemiyorum o yüzden zayıfladım dahi.
2numaramm Ecemsi 7+5 olduk mide felaket iki gündür daha kötüyüm mutfağıma grmek istemiyorum sabah yedim daha iki gündür o da yarım simit zor geçiyor şimdilik 😵💫
Kahverengi Ecemsi 7+5 yarın randevumuz var inşallah kalp atışını duyucaz 😊bulantı ve gaz problemim var maalesef
esraa1717 kardelen25_ ay benim de öyle buzdolabının kapağını açmam bile bulantı yapıyor mutfak bulantı yapıyor eşim yardım ediyor allahtan annem de öyle yiyemiyorum çok böyle ağır yemekler üzülüyorum makarna sandviç tarzı şeyler iyi geliyor sadece
kardelen25_ Ecemsi amin ins🙏 tüm gün aç geziyorum çünkü ve herşey heryer kokuyor. Berbat bisey. Sevindirici tek kısmı zayıflamış olmam
Ecemsi 2numaramm tuzlu şeyler yemeye çalış canım ben sadece peynir ve çizi yiyebiliyorum çok iyi geliyor mide bulantısına
zeynepsg 7+2 oldum mide bulantısı değil de bi hazımsızlık var yani öğlen 1 de yediğim yemeği 10 dk önce yemişim gibi hissediyorum o derece tok ve midemde ağırlık var
Esra_Omer_21 Ecemsi maşaAllah sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun bizde 7+6 yız yarın tam 8 haftalik olucak bugun kalp atışını duymaya gittik
Ecemsi Esra_Omer_21 Ayy maşallah bende 3 4 gün sonra gidicem özel de dinlemeyi düşünüyorum geçen hafta kalp atışları var ama daha küçük dinlemek için demisti devletteki doktor çok heyecanlıyım aramızda 3 gün var rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍