Yasemindemirtas Kızlar sabahtan beri takmamaya calıstım ama bugün bebegin hareketleri hiç yok. Kafaya takmaya basladım ;( aklıma binbir türlü sey geliyo.
Tomrisinizi Yasemindemirtas hic hareket etmediyse doktora gidin iciniz rahat eder bi problem varsada cozum bulunur 😐
Deletedmom434 Yasemindemirtas günde 10 kez hareket etmeleri gerekiyor etmediyse hıçkırığı bile olmadıysa acile bir gidin
Deletedmom434 Ha birde tatlı yemeyi ılık duşa girip duştan sonra bebe yağıyla karnınıza masaj yapmayı deneyebilirsiniz
Btlbet Yasemindemirtas canımmm Benin korkma Yeri daraldığı içindir .panik yapma hemen baktın uzun süre hissetmezsen gidersinnn
melisa123 hemen acile gidin sizi korkutmak istemem ama 34 haftalik hamileyken bebegimi kaybettim simdi keske hemen doktora gitseydim diyorum lutfen en fazla 3 saat hareket etmezse hemen gidin arkadaslar
Yasemindemirtas Kızlar stresten oldu galiba 😐 tam acile gidcekken bi tane tekme attı. Şükürler olsun. Kafaya taktıkca hareket etmiyo sanırım. :( kafaya taktırıyo cadı