Sunaya Minik122020 adete 10 gün kala kan vermiştim negatif ti sora bekledim 2 gün gecti 184 le öğrendim çok erken cnm bekle hayırlısı olsun inşallah
tugbadurmaz34 Minik122020 çok erken yapmışsın canım benim varsa da kan dışında çıkmaz şu an ben 7 gün varken yaptım çıkmadı 5 gün kala çıktı
minik_kurabiyeee Minik122020 inşallah olur 😍 Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah ama yine testi falan tekrarlarsaniz haber verin bana da merak ettim😂😍 kasıklarinizda falan ağrınız var mi yumurtaliklarinizda
Minik122020 mombarbie_ bilmiyorum yumurtlama gectimi bilmiyorum herşey nasip rabbim nasip eder inşallah
mombarbie_ Minik122020 düzenli de oluyor olsanız reglinizi illa 14 günde bir yumurtlama olucak diye birsey yok yumurtlama olabilir değerlendirin yinede
Minik122020 minik_kurabiyeee var sizlama ağrısı falan kalca benim ağrılarım çok erken basladi anlamadım iki günde bir ilişki oluyor Eylül ayı fazlasıyla dolu geçti nasip
minik_kurabiyeee Minik122020 hakkınızdan hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle 🌺
Minik122020 Sunaya inşallah canım dua edin lütfen rabbim versin inşallah ❤️ evet erken yaptım bende biliyorum
tugbadurmaz34 Minik122020 çıkar canım benim mutlaka çıkar burada öyle betalar görüyorum ki hafta olarak 1,5 2 haftalık hamileler azda olsa mutlaka çıkar
tugbadurmaz34 Minik122020 gebelik belirtileri öyle bir şey ki adetle aynı olur her ay bende senin gibi şüpheye düşerdim yani şu an kan vermen dışında başka seçecek yok en azından varsa ona göre hareket edersin