mom28_ 3 kez başarısız klomen çatlatma ignesi sonunda aşılamaya karar verdi doktorumuz sebepsiz infertilite yaşıyoruz 2 yıldır deniyoruz benzer durumları yasayan varmı aşılama başarı oranı nedir aşılamayla hamile kalan yada
Aysegull123 mom28_ benim ilk aşılamam tuttu klomen falan kullanöadım öncesinde zaman kaybetmek istemiyoruz dedik direk aşılamaya geçmişti doktorumuz gonal f iğne kullandım sonra çatlama iğnesi pızitif oldu düşük yaptım bir ay ara verip tekrar yaptık tutmadı sonra kendiliğinden hamile kaldım
mom28_ babycom456 ne zamandır deniyorsunuz sizde mi sebepsiz infertilite klomen cok etkili degil anlasılan 3.denemeden sonra doktorum aşılama tavsiye etti insallah size gerek kalmaz rabbim nasip eder bu denemenizde
babycom456 mom28_ bişey söylemedi doktor bu ay cok guzel hamıle kalmannlaızm artık dedı kalamazdan klomenıckullan gel yine dedi bu ayda gidicem eğer olmazsa devlete aşılama icin gidicem cünkü git gel muayene vs cok pahalıya patlıyo en azından asılamayla sansımız artar inşallah
mom28_ babycom456 aynen bende öyle her ay cok güzel oluşup çatlıyor diyor doktorum ama döllenme aşamasında bi sorunumuz oluyor demekki
Kkklelp mom28_ yumurtanın kabuğu sert olup sprem içeriyede giremiyor olabiliyormuş kızlar doktorum bu nedeni de saymıştı
mom28_ Kkklelp bunu ilk kez duydum birde spermin ulaşmasında sorun olabilirmiş aşıda yumurtaya yaklastıkları için sans var deniliyor
Kkklelp mom28_ doktorum dedi yani daha bi çok neden saydı ama aklımda kalmadı o kadar sebep varki olmaması için
Kkklelp mom28_ aynen öyle rabbim nasip ederse nasıl olsa öyle oluyor hepimiz imtihandan geçiyoruz rabbim kolaylaştırsın inş 🙏🏻