Cnnbhdr Merhaba daha 3 aylık evliyim eşim çok çocuk istiyo benide ikna etti şuan test yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim ?
edaozdxx Cnnbhdr canım ben adet günüme 6-7 gün kala test yaptığımda ikinci çizgi belirli belirsizdi. Acile gidip Beta-HCG testi yaptırdım. 97,33 gibi bir değer çıktı. Şimdi 26. haftaya gireceğiz. 🙏🏻 Umarım senin de öyledir.
Esraburhnkulu Cnnbhdr sağlık ocağında kan testi yaptır varsa çıkar zaten. Yada istersen biraz daha bekle sonra doktora git
Cnnbhdr edaozdxx ayy inşallah hamileyimdir randevu aldım zaten kadın doğuma 2 gün sonra gidicem belki ozamana kadar yükselir 🤦🏻♀️
Nisanurr Cnnbhdr haa o zaman sen mutlaka kan testini ver canim daha belirgin ciktiysa hamile olabilirsin
Cnnbhdr Dilanburak 1 gün gecikti hemen olmam lazımdı reglim düzenli oluyodu ama olmadım dün bide midem çok bulanınca fenalaştım gece eşimde test yapalım belki vardır dedi yaptım belirdi hemen☺️
ebrarmom08 Cnnbhdr birde 2 test yaptysan digrudur bende silik cizgiyle ogrendim suan 8+4 z 😊 hayrli olsn 😍
Cnnbhdr ebrarmom08 dün gece yaptım silikti bugünde az önce yaptım biraz daha belirginleşti 😍 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰🤲🏻
Omrebedel Cnnbhdr allah razi olsn sizden sizde insallah sag salim mutlu huzurlu bir sekilde kucaginza alrsnz insallahh
Aycann12 Cnnbhdr canım belirgin çıkmışsa belli oluyosa hamilesin daha yeni olduğun için silik çıkmıştır için daha rahat olsun diye gidip kan testi de yaptır orda hemen belli olur