mombarbie_ Merve-metin ovulasyon testi kullanabilirsiniz ben ilk denememde gebe kaldim innovita marka oneririm
Merve-metin mombarbie_ onu kullanıyorum bu ay denedim ama sürekli bi koyu bi silik çıktı neden anlamadım ama sürekli değerlendirdim koyu çıktıkça
tugbadurmaz34 Merve-metin eğer adete varsa evet her saatte çıkmaz ama şey gününüz zaten gelmiş günün herhangi bir saatinde çok sıkıştığınızda çıkar hayırlısı olsun 💕
balbadem1 16eda16 amiiin ama zaten çok benziyor diyorlar bende ondan dolayı ümitliyim bu ay sadece göğüslerimde bi fark var sanki üstlerinde ufak ufak yerler var şişmiş
mombarbie_ Merve-metin atın belkide pik olmamıştır siz öyle sanmissinizdir genelde öyle hata yapıyor kadinlar
mombarbie_ Merve-metin 19unda pik olmuş sadece max diğerlerinde max çizgisi lh çizgisinden koyu değil keske yapmaya devam etseydiniz bırakmamak gerekiyor regl olana kadar 4 gün sonra gebelik testi deneyin degerlendirdiyseniz
Merve-metin mombarbie_ devam ediyorum testleri yapmaya bırakmadım en son bu resmi çekmiştim bi daha resim çekemeden fırsat bulamadım 19unu değerlendirdik canım
mombarbie_ Merve-metin tamam o zaman geriye 4 gün sonra gebelik testi yapmak kaldi güzel sonuçlar alın
mombarbie_ Merve-metin sürekli pik çıkıyor olması cokta mantıklı gelmedi yeniden yumurtluyor olabilirsiniz değerlendirin yinede çünkü yine pik çıkmış
Merve-metin mombarbie_ gebelik testi yaptım tek çizgiydi acaba geç döllenme filan mı var çıkmadı testte çünkü