Kbrakblt Nasıl başa çıkıyırsunuz acaba 16 haftalık hamileyim bu aralar aşırı oluyor en ufak bi efor da nabzım yükseliyor nefes darlığı oluyır. Şimdiden böyleysem ileri haftalarda nasıl olurum die düşünmeye başladım. Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz 😕
Dilan_55 Kbrakblt bende 19 haftaligim şu 3 4 gündür bendede oluyor çarpıntı kalbim kelebek gibi çarpıyor ama anlamadim neden olduğunu
Ayysseee Kbrakblt belki sonra olmaz iyi düşünün iyi olsun 🌸 benimde ilk zamanlar çok oluyordu ama sonra son haftalarda dahil hiç çarpıntı, nefeste falan sıkıntı olmadı hamdolsun
Gmz5560 Kbrakblt kuzum kalp daha fazla çalışıyor 2 kişilik kan pompalıyor artık sürekli dinlen kendini çok yorma yaza denk gelseydi daha kötüydü ben yazın doğum yaptım evden çıkmak istemiyordum artık
Kbrakblt Dilan_55 Bende önceden de vardı hamile olunca ilacımı bıraktım başlarda iyidi ama şimdi çok zorluyor😢
Zeynep5252 Doktora gitmeyi düşünüyorum artık 21 haftalığım bir iki haftadır aynı kalp artışım bir anda 120 lere çıkıyor kalbim ağzımda sanki durup dururken bile oluyor sonra geçiyor.
Kbrakblt Zeynep5252 kalp doktoru bana aslında demişti çok zorlarsa öarpıntı ilacından bir tane alablirsin die ama yine kıyamıyorum bebeğime içmiyorum🥺
Bir_Fani Zeynep5252 Benimde öyle 9 haftalığım Çarpıntı var Konuşurken nefesim yetmiyor sanki Doktora merdiven çıkamıyorum Ama kan basıncının artmasından oluyormuş İnşallah sağ selamet sağlıkla geçer inşallah 🤲🏻
Esraaaa1995 Bende de arada oluyordu günde bir kere falan doktoruma söyledim magnezyum verdi kullanmaya başladıktan sonra olmadı