MMad Haftaya giriyoruz bebek dönmüş durumda iki güm önce dr a gittim mesafesi falan gayet yerinde dedi ama başı beni çok rhatasız ediyo hem harelet ettikçe hem eğildikçe yan yattıkça kısacası her şekilde böyle zarar verecekmişim gib igeliyo hareket ettikçe yan yattıkça biliyorum saçma ama hiç rahat değilim sizde durumlar nasıl
Aysee1123 MMad Geçen hafta 35 iken benimde baş gelişti zaten hissetmiştim giderken alt tarafta baskı olmuştu çünkü o günlerde ağırlık olmuştu yani. Bugün 36 olduk kontrol vardı sabah dönmüş yine benimki zaten bunuda tahmin ederek gittim çünkü o ağırlık kalktı alt tarafımdan 2-3 gündür. Bundan sonra ne olacak bakalım benimki hiç durmuyor 🦄
aslanprenses_ MMad benim kızım da baştan beri baş aşağı pozisyonunda. Hamile kalmadan önce de hiç tutamazdım tuvaletimi artık tuvalette yaşıyorum. Daha 33. Haftadayız dışarı su içmiyorum artık. Baskı yapıyor. Ah minik kuzularımız❤️
benaslindayohum MMad evet gerçekten hiç rahat değil sanki kasıklarımdan çıkıvericek gibi bi baskı, kemiklerim sızlıyor 🥲 2 haftadır bu şekilde yarın 35 oluyorum🥲 ilkinde ne güzeldi kızımın kafası yukardaydı sevip duruyordum kafasını 😂😂böyle ağrılarda olmamıştı
Merveckr_7 Benim bebeğim dönmedi maalesef sezeryan olacağım, başı ne kadar baskı yapıyorsa ayakları da o kadar zorluyor sürekli vuruyor başını da göğsümün altına koyup orada uyumayı tercih ediyor paşamız🥹
MMad Merveckr_7 benim de döndü ama ben de sezaryen olacağım normal doğum hiç istemiyorum 😅 evet ayaklar da zor oluyordur büyüdükçe her taraftan zor oluyor sağlıkla gelsinler de 🙏🏻♥️
MMad Aysee1123 ben sezaryen olacağım için dönmesine gerek yoktu yavrum kendini de beni de yorma dönebilirsin düzüne 😂
MMad aslanprenses_ ben de gece 3 kere kalkıyorum benim tuvalet sorunum başından beri çok olmadı bilmiyorum mesanem mi büyük niyeyse 😂😂
MMad benaslindayohum ben de yarın 35 im aynıyız demek kii benim de kemiklerim ağrıyo sağdan sola dönerken bile kasıkta bi ağrı kafası zorluyor 😅
aslanprenses_ MMad ah ne güzel maşallah maşallah 🤲🏼 inşallah hiç olmaz. Zombiye döndüm artık çiş olayı yüzünden 😂