oylesinebiri0 baska bi doktor bul kuzum kimse onerkiyosa bence cok doktor aradim ettim ama dondum dolastim yine kist oldugundaki doktoruma gidiyorum ya baska doktora gitsem en bastan bida baslicaktim edicekt o yuzden ona gittim ki zaten seviyrlum da doktorumu guler yuzlu ben kalp atisi icin doktora gittigimde benimle beraber o da sevindi benegi gorusgumuz an oh be cok sukur dedi adam ya sen dusun o kadar ilgili guler yuzlu ama ben ilk basda tedavi icin gittigimde kist olunca bida gitmixem dedim sonra biz bi ara verdik ocak dan sonra hic gitmedim sadece iliskiye girdim o kadar sonra esimle konsjtuk asilama deneyelim dedik reglimi bekluyodum doktora gitmek icin randevu dahi aldim ama geciktikce gecikince bi kan cereyim dedim hamile ildgumu ogrnedim asilama icin doktoruma gidicekken gebelik icin gitmeye basladim hic ummadigin anda oluyo emin ol ki biz 3 yildir deniydouk olmuyodu hic bi sorunumuz da yoktu hic aklimin ucundan gecmiyodu yani boltle bisi olcagi o yuzden sadece ve sadece stresten uzak dur gebeligi dusunme iliskiye girerken zevk icin gir aman gebelik olsun diye soyle yaoayip edeyim deme dusunme ben hamile kladigim ay (son adet tsrihim 1 ağustos) yani ağustos ayinda hic hamile kalmak icin iliskiye girmedim cunku aşılama yapcaktik kesin yani ama gebelik olmus biz esimle asilamayi konsuurken ben asilamayi arastirirken doktor ararken zaten bebek olismaya baslamis bile haberim yok 😂 demem o ki kuzum ne olursa olsun sadece stresten uzak dur ve kafanda sil baska hic bisey degil bak bi sorununuz yoksa eger esinde de sende de doktora da gitmeyebilirsin sadece zevk icin iliskuye gir kuzum o kadar stresten mitlaka uzak durmaya calis gebeligi kafandan at aklina geldiginde baska biseye yonel hemen bak o zaman guzel nasipler cikicak karsina