Papatyakokulukiz Doğduğundan beri hiç birinden memnun kalmadım. Sleepy , jeny welly, molfix bunlar hep geceleri sızdırdı. Ne kullanıyorsunuz memnun kaldığınız bez markası ne acaba
Kelebek1_ Papatyakokulukiz valla pahalı ama prima derim küçükken onu kullanıyordum bir süre sonra geceleri altını açmıyordum uykusu dağılmasın diye sızdırma hiç yaşamadım
Eboz Papatyakokulukiz iste o yonden sikinti her markette yok bulurken biraz zorlandim buyuk marketlerde olabilir ebebek de var sleppy kullandim iyi olmadi hemen 1 aylikken baby turcoya gectim cok iyi sizdirmiyor geceleri
Papatyakokulukiz Kelebek1_ onada çok iyi diyorlar ya parası önemli değil üstünü komple ıslatıyor çocuk en sonunda hasta olacak diye korkuyorm
Kelebek1_ Papatyakokulukiz ilk zamanlar hep onu kullandım sızdırma yaşamadım hiç geceleri uykusu dağılmasın diye beslesem bile değişmezdim altını onun için aşırı memnundum diyebilirim bir de onu dene
Cancan2 Sleppy prima a101in bimin şokun kendi markaları baby turco hepsini kullandım bir tek molfixten memnun kaldım diğerleri hep sızdırdı ve pişik yaptı molfixin mavi olan paketinden kullanıyoruz.