Esra__06 Ankara şehir hastanesinde çatı muayenesi ne zaman yapılıyor Necati ve Burçin hoca bilgisi olan var mı ?
efelinamoms Esra__06 özel bir durum yoksa dogumu tetiklememek icin erken yapmiyorlar diye biliyorum beni 39.haftada yapmisti gecen sene fatma salih ama bazilarida sanci vs cikmiyorsa yapmiyorlarmis
SeydaaYlmz Esra__06 2 hamileligimde de oraya gittim doğumumda orda oldu ikisinde de hiç çatı muayenesi yapılmadı 🤷♀️
Simgeecbn 37+4de gittim bende Burçin hocaya çatı muayenesi olur sandım ama yapmadı herkese yapmıyorlar mı bilmiyorum merak ediyorum bende
Linda3406-06 Simgeecbn merhaba birşey sormak istiyorum Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde hangi kadın doğum doktoru iyi ona randevu almak istiyorum lütfen cevaplayın şimdiden teşekkürler
Simgeecbn Linda3406-06 bende yeni gitmeye başladım çoğu kişi Necati hocayı söylüyordu Necati hocaya gidiyorum en son gittiğimde yoktu burçin hocaya randevu aldım
Simgeecbn Linda3406-06 yok canım benim kontrole gittiğim gün yoktu devam ediyor hala Burçin hoca da tek ☺️
Simgeecbn Linda3406-06 daha 2 3 kez gittim bende iyi bir doktor ama soruyor bebeğin hareketlerini falan sorduğun soruları da cevapsız bırakmıyor
Gulnur_0606 Bende 37+3 çatı muayenesi yapar diye düşündüm ama ağrıların olmadığı sürece sancın olmadığı sürece yapmıyorlarmış ve daha küçük dedi 38 den sonra yapıyorlarmış oda sancın ağrın varsa herkese yapmıyorlar tahmin ettiğim kadarıyla