Sibelozdemir 3 gün önce kan verdim beta 178 çıktı bugün tekrar verdim 945 çok yükselmiş ikiz olabilir mi
gamzecgr Sibelozdemir betanin kesin ikiz olmasıyla pek alakası yok denk gelebilirde gelmeyebilirde benim ikiz ama beta normal artmıştı kiminde çok artmış 3-4 güne kese gözükür aynı artış devam ederse belli olur o zamana
Patito__ Sibelozdemir gec dollenme cnm adetle uymuyor duzensizligin varsa ondn olabilir. degerlerde farkli hastanelerdeyse buyuk farklr olablior ikizde olma ihtimali var tekte.
Sibelozdemir gamzecgr dün gittim 2.5 haftalık dedi 4 haftaliga kadar kese gözükmez dedi değerim çok yükseldi bir anda dış gebelik veya kimyasal değildir demi
gamzecgr Sibelozdemir yok sanmıyorum bildiğim kadarıyla dış gebelik ve kimyasal da artış daha farklı oluyor.İlla iki katı artmasına gerek yok güzel yükselmiş bence 🙂
Sibelozdemir gamzecgr inşallah çok korkuyirum oyle birsey olur diye biran önce kalp atışını duysam rahatliyacagim
Sysysyy Sibelozdemir canım dış gebelikte en az iki katına çıkması bekleniyor seninki gayet normal benimde öyle yükselmişti tek gebelik
Pamuk Sibelozdemir Siz 5 haftalık hamilesiniz 2,5 hafta degil😊 Doktorlar her zaman son adet tarihinizi önemser ilerleyen zamanda ultrasona göre hareket eder.
Pamuk Sibelozdemir @Yazmelegi_ bayan 5 haftalık hamile değil mi? Doktor 2,5 haftalık demiş cok şaşkınım.
Sibelozdemir Yazmelegi_ dün hemşire girdi bilgileri ultrason girerken 13 Ağustos dedim hemsiye 13 Ekim yazdı
Yazmelegi_ Sibelozdemir ekim yazsa hamile olamazsın ki nasıl anlamadım valla Eylül yazarsa bi ihtimal
Yazmelegi_ Sibelozdemir Eylül olursa 2+5 olur evet ama siz en son ağustos ta olmuşsunuz o zaman 6+5 olur başka doktora gidin bence