Merveylmzz Normal doğum zorlaşıyor bebek kilo alıyor çünkü .Kakasını yiyebiliyor vs vs en son kaçıncı haftaya kadar beklersiniz?
Elanin_annesi Merveylmzz açılma olmazsa doktorum ya 40+2de sezaryenle alırız dedi ya da 41e kadar bekleriz dedi. Sağlık problemi olmadığı sürece 41e kadar beklicem ben.
Avril Merveylmzz büyük konuşmayayım ama ben bekleyemezdim sanırım 40 dan sonrası risk gibi geliyor bana Haftaya gün aldım sezaryan olacağı için ama normal beklesem de maks 40 hafta dahasını beklemezdim doktorum da normal devam etseydik 40+0 olduğunda hala gelmediyse başlatırım doğumu demişti sezaryan kararından önce zaten
FNGNN 41 e kadar bekledim ama daha fazla cesaret edemezdim. Bahsettiğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz bunu nasıl kaldiracaksiniz bişey olsa. Sezeryani kaldırabilirsiniz annesiniz. Ama herhangi sağlık kaybını kaldiramayiz.
elffcosr Merveylmzz 2018 de ilk kızımda 42+1 de sezaryen oldum😊 3 günde bir kontrole gidiyordum 40 dan sonra. Epilepsi hastası olduğum için suni sancı vermedi doktorum kendi sancılarımda açılmaya yetmedi hiç hissetmiyordum 200 çıkan sancıları. O yüzden mecburen sezaryene alındım🥲