garass Merhaba arkadaşlar yeni doğum yapıcam odamda alan kısıtlı çocuk odasıda yok malesef anne yanı beşik almayı düşündüm ama kullanışlı beşik önerileriniz nelerdir
AsyaCngz55 garass en iyisi elele madre bence hem fiyat olarak hepsinden uygun hem de her şeyi içinde geliyor. Kendi sitesinde yatağını bile aldım 2900 e ama alanınız kısıtlıysa civile de bir bakın orda küçük beşikler vardı.
Minigiim-vebenn52 AsyaCngz55 yatak hediye yazıyor gelen yatak normal yatak mı yoksa ince bez gibi bişi mi ekstra yatak almak gerekir mi acaba
AsyaCngz55 Minigiim-vebenn52 ince normal bir yatak zaten anne yanına uyması için kalın olmaması gerekir. Ben onu kullanıcam bir de reflü yatağı almıştım reflünün işi gittiğinde o yatakla devam edicez arkadaşımın bebesi 3 yaşına geldi hala onda
Minigiim-vebenn52 AsyaCngz55 fotoğraf atar mısınız kurulu ise acaba merak ettim de bende elele madre almayı düşünüyorum 😂
Linday Park yatak dışında anne yanı memnun kaldığınız var mı? Egebaby diye bir sayfa var orada gördüm hoşuma.gitti 4 in 1 yatak diye geçiyor ona bakacağım bende
Seraymesut AsyaCngz55 Google resim yükle yaz çıkan ilk şeye tıkla oraya yükle orda verile linki kopyala buraya yapıştır burada gorunuyo