eylmz 20.haftamdayım dr en son 17.haftamda gitmiştim. Henüz hareketleri de hissetmediğim için sürekli dr gitmek istiyorum endişeleniyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz lütfen bu konuda beni rahatlatın 🥺🙏🏻
naneliseker_ eylmz bende öyleydim. Kalp atışını evde dinlemek içim cihaz aldım rahatladım diyebilirim az da olsa :)
A12_S07 eylmz Bende en son 17. Haftada gittim şuan 19 olduk hareket bende hissetmiyorum merak içindeyim aynı durumdayız 😐
Bus123_ eylmz ben çareyi iki hastaneye gitmekte buldum önce devlete gidiyorum iki hafta sonra da özele gidiyorum bir problem yok hamilelikte ama içimi kurtlar kemiriyor
Beyaz0172 Ben de aynı ayda bir gidiyorum bebeğimi çok merak ediyorum özlüyorum ama en azından riskli bir gebelik değil ki ayda bir gidiyorum en azından öyle düşünüyorum çok zor geçiyor o bir ay ayrı bir şey 😕
Bus123_ A12_S07 eğer ilk gebelikte bu normal 20. Hafta ya da 22. Haftaya kadar hissetmeniz gerekiyor sonrasında doktora gidebilirsiniz
Zeyna01 eylmz Sürekli açım mesela iştahım yerinde sabahları kusturmak istiyor beni bende şuan 17 haftalığım çok hissetmiyorum ama bunlar belirti bana göre başka belirtirler yokmu mesela sol taraf ağrı olması
naneliseker_ ParodiMom sağlık ocağında rutin kontrollerde kalp atışını dinlerler. Onların aynisi trendyolda var 17.haftadan itirlbaren duyulabilir ben 19 da almıştım iyiydi
2424aa eylmz 22. Haftaya kadar hissetmesen doktora danış benim kendi doktorum bile 22. Haftada hissetmiş