Seyda5834 Kızlar 36+3 haftadayız , lavaboya gittim serçe parmağımın tırnağı kadar kan vardı temiz renkli nişanım mı geldi acaba 😢
MehmedinZeynebi Seyda5834 idrardan gelmiş olmasın ben çok yaşadım doktorun bile nisandir dedi meğer idrardan geliyordu 41 haftayı doldurdum böyle
neanladinyurdagull Seyda5834 nişanda böyle temiz kan olarak gelmiyor sümüksü yapıda oluyor kanlı sümük gibi yada sarı renkde olabiliyor mesela.Peçeteye sildiginizde biryer kanıyormuş gibi geldiyse nişan değildir o
Seyda5834 MehmedinZeynebi bilmiyorum bende şuan bekleme gözlem yapıyorum sağ kasığımda ara ara baskı gibi ağrı oluyor
MehmedinZeynebi Seyda5834 dediğim gibi idrardan gelmiş olabilir iliskli yasadiysaniz tahris olmuş olabilir başvurunuz varsa ondan kaynaklı olabilir dikkatli bakın bir sorun çıkmaz insaAllah çünkü Nişan tek damla seklinde kanama yapmaz ayrıca bebeğin hareketlerini de takip edin 😊
neanladinyurdagull Seyda5834 nişan değildir ozaman kuzu o dediğim gibi sümüksü şeklinde olması lazım kanlı olur sarı olur yeşil gibide olabilir zaten gördüğünde tıpa gibi bu diyosun anlıyorsun nişan olduğunu.İnsallah bir daha gelmez bakalım o şekilde kan
neanladinyurdagull Seyda5834 niye kan geldiği konusunda birşey diyemem ben bilgim yok o konuda tekrarlanirsa ki inşallah olmaz doktoru ihmal etme sadece 🙏