Siyahmilena Damlaserkan baştakini pipi sandım ama başka resimde de 3 çizgi var sonrasında kız diye düşündüm kararsız kaldım ksbdjsjs
Siyahmilena Anneadayiii__ hayır tahmin etti bende söylemesini istemedim şuan 15 haftalığız bu 13 haftalık görüntü ama başka resim de de 3 çizgi var bilemedim bilemedim
Siyahmilena birhamilelikgunlugu Burda 14 haftalık 3 çizgi var oda kız demek oluyormuş bilemedim kdndjsk
birhamilelikgunlugu Siyahmilena ben galiba kör gibi bişeyim Usg üstündeki üç çizgi mi dicem cahil diceksiniz belki de 😟 onlar deri tabakası değil mi ki bakar körüm 😂
brkeisra Siyahmilena açıkçası birinde çizgi var kız gibi geldi diğerinde de erkek gibi geldi kararsız kaldım😂 hayırlısı neyse o olsun
Powergirls Siyahmilena erkekte ultrason resimde pipi direk gözüküyor bu kız yüzde 90 bi yerde izlemiştim 3 çizgi kız diyordu doktor sağlıklı olsunda ister kız ister erkek farketmez😊
Siyahmilena Powergirls aynen bende öyle biliyorum siz bunu son görsele dayanarak mı söylediniz orda daha net ya üç çizgi merak ettim 🤭 Sağlıklı olsunda yeterki farketmez ama insan merak ediyor 🥲