KuzeyinAnnesi10 Damlaserkan valla bana başlarda uyursun sonra enerji geliyor dediler ama 25 oldum ben hala paso uyuyorum 😂 her hamilelik farklıdır başından beri paso uyuku canım korkma sende benim gibisin uyu bu güzel günlerimiz
KuzeyinAnnesi10 Damlaserkan malesef tam tersine şimdi daha da ağırlaştım paso yatıyorum 😂😂 umudum 3. Tiremst hayırlısı bakalım
KuzeyinAnnesi10 Damlaserkan başlarda su içsem küstüğüm için şu 2 aydır anca kilo alıyorum rahatım çok şükür ama bu seferde paso yiyorum ya
Damlaserkan KuzeyinAnnesi10 ben 54 ile hamile kaldım 60 a cıktım sonra gece yemelerimi kestim ekmegi kestim 58 düştüm bol su balık köfte taze fasulye corba ekmeksiz ama yiyorum ve 7 den sonra su dısında bişe içmiom
Damlaserkan Premsesko yaaa evet hatta korkuyorum dr gidicem kasıgımda cok agrım oluyor Allahtan sürwkli degil geliyor gidiyor sendede öylemi birde gögüs ucumda cok agrım var
Premsesko Damlaserkan Aynen öyle kasıklarım batıyor gibi saniyelik ağrılar var normal diyor doktor. Göğsüm de sanki elektrik çarpıyor gibi ağrı giriyor bir anda
Alen Damlaserkan benimde kasigim sağ tarafı arada ağrıyor gaz mı, rahim mi büyüyor anlamadım, 14.haftadayim karın ağrım arttı ve başım dönüyor , siz demir ilaci kullanıyor musunuz ya da kullandığınız vitaminler neler ?
Damlaserkan Alen benimde cok agrım vardı bugun gittim devlete normalde dr özelde alttan muayne ettiler plasentan asada dediler ondan olabilir dedi agrı ama pek inanamadım öle bişe olsa kendi dr söyler di