Merhaba kızlar 8 Eylül akşama doğru belim çok ağrıyordu ben vajinama peçete koyuyordum nisanim gelirse biliyim diye duşa gircektim girmeden önce lavaboya girdim baktım çok açık pembe bisey geldi içime kurt düştü sikintilandim neyse duşa girdikten sonra belim daha fazla ağrıdı bidaha girdim duşa bu sefer daha çok gelmiş ben ereglide oturuyorum ama Konya medovada dogum yaptım eregli devlet hastanesine gidelim yanlışlık olmasin dedik girdim doğumun başlamış dedi kanamam gelmişti hemen konyaya gittik sancıları 5 dakikaya bir geliyordu ama fazla değildi neyse konyaya geldik acikliga bakildi 1 2.5 cm dedi üzerimi falan degistirdim ebeye dedim ben şuan napiyim oda dedi şuan yat dinlen dedi ben keyiflice yaticaktim bez bagladilar bi anda suyum geldi suyumun gelmesiyle sancı bi geldi saç yolduruyordu nst bagladilar sancı o kadar cokki dayanamadim dedim beni sezeryana alsınlar dedim o anda doktorum gelemedi azerbeycanli elnara doktorum geldi sezeryana aldılar yarım uyusturdular öyle icapetti ama keşke tum isteseydim çünkü narkozu atmam çok zor oldu gece saat 2 53 de doğdu kızım şuan 19 gunluguz biraz geç oldu gaz savcılarımız bile başladı 😄 biraz uzun oldu ama benimde hikayem böyle