pembebiranneadayi Şafak 70 kızlar heyecan dorukta ilk çocuğum, kızım olacak.. Duygularım tarifsiz, heyecan korku mutluluk hepsi karmakarışık 🥹 Sizler nasılsınız? 🌸
svgkrtozdmr pembebiranneadayi icinizde en yakin benimki o zaman 😍🙈 safak 23. Bu srne liz senesi sanirim benimde kiz 💝
Ozgeccc- pembebiranneadayi çok heyecanlıyım benimde ilk gebeliğim kızım olacak inşallaaaah son 34 gün🥹🤲🩷
denizgurbuz umrumdadegil daha hissetmedim. Çok küçük kıpırtı hissettim ilk kez bikaç gün önce arada oluyor ama tam ayırt edemedim. 20 den sonra netleşir heralde
trkgleyla 63 inşallah bizimde 🥹❤️ erken doğum riskim var inşallah vaktinde gelir benimde kızım olacak bu arada🥰😍
umrumdadegil denizgurbuz benimki topluyor kendini baya sertleştiriyor bazen pıt pıt ufak vuruyor bünyeye göre değişiyormuş hissetme yakında hissedersin inşallah güzel bir hismiş😍
umrumdadegil denizgurbuz kız yok zayıf da değilim ama bende şaşırdım bende hep zayıflar daha çabuk hisseder diye duydum ama anlamadım 😂
Meleyke123 pembebiranneadayi İnşAllah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına🫶☺️ bende de ilk hamilelik erkek çocuk son 20gün çok heyecanlıyım ve normal doğum olucağı için korkuda var🥹